...
Дата: 03.06.2023, час: 19:00
Софи Маринова

Купи билети

...
Дата: 16.06.2023, час: 20:00
Група Атлас & Група Тангра

Купи билети

...
Дата: 17.06.2023, час: 20:00
Vasiliki Ntanta & Band

Купи билети

...
Дата: 23.06.2023, час: 20:00
Мъжът ми е виновен

Купи билети

...
Дата: 24.06.2023, час: 20:00
Мега концерт на фолк динозаврите

Купи билети

...
Дата: 30.06.2023, час: 20:00
Веселин Маринов

Купи билети

...
Дата: 01.07.2023, час: 20:30
Ивана & Бенд

Купи билети

...
Дата: 07.07.2023, час: 20:30
Група СИГНАЛ

Купи билети

...
Дата: 15.07.2023, час: 20:30
Амар Гиле & Бенд

Купи билети

...
Дата: 21.07.2023, час: 20:30
Хайде да убием Матилда

Купи билети

...
Дата: 22.07.2023, час: 20:30
Глория & балет

Купи билети

...
Дата: 29.07.2023, час: 20:30
Неда Украден

Купи билети